Završen II Kup grada Zaječara u malom fudbalu – „Auto škola stop“ pobednik turnira

0
1464

Pobednik drugog po redu „Kupa grada Zaječara 2019“ u malom fudbalu je „Auto škola Stop“, koja je u finalu savladala ekipu „Veterana“ rezultatom 4:0.

Prelazni pehar i nagrada od 150 hiljada dinara otišla je u ruke fudbalera „Auto škole Stop“ iz Zaječara. Ekipa „Veterana“ osvojila je pehar za osvojeno drugo mesto i nagradu od 100 hiljada dinara. Treće mesto i nagrada od 50 hiljada dinara pripala je ekipi „Grljan“. Nagrade je obezbedio Grad Zaječar.

Pobednicima je pehare i nagradu uručio pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Milan Stanković, nagradu za drugo mesto uručio je Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara, dok je ekipi Grljana pehar za 3. mesto i vaučer na iznos od 50.000 dinara dodelio Igor Božinović, generalni sekretar zaječarskog Sportskog saveza.

Kup grada Zaječara u malom fudbalu održan je drugu godinu za redom, povodom gradske slave, Male Gospojine, pa su tako i mečevi odluke, uključujući finale odigrani 21. septembra, pridruživši se sportskom delu obeležavanja slave grada Zaječara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here