Završen I Kup grada Zaječara u malom fudbalu, najbolja ekipa „Noćnog kluba 54“!

0
1476

Spuštena je zavesa na I Kup grada Zaječara u malom fudbalu.

Pobednik turnira je ekipa „Night club 54“, koja je rezultatom 5:2 u finalu slavila protiv ekipe „Aura Home“.

Treće mesto pripalo je Klubu malog fudbala „Timok“ iz Zaječara, posle trijumfa od 3:0 nad najmlađom ekipom na takmičenju, „Tempo Naksi radio“.

Pre toga, u najkvalitetnijoj utakmici na turniru, u prvom polufinalu, snage su odmerile ekipe Kluba malog fudbala „Timok“ i “ Najt kluba 54″. Slavila je ekipa „Najt kluba“ posle velike drame, rezultatom 2:0.

Naime, pri rezultatu 1:0, dosuđen je penal za KMF „Timok“, ali je Dejan Mašić, najbolji igrač Novogodišnjeg turnira u Zaječaru 2016., promašio kazneni udarac, tačnije golman Ivan Ristić, je pročitao njegovu nameru i sačuvao prednost svojoj ekipi.

Bilo je to finale, pre finala ne potcenjujući naravno uspeh ekipe, „Aura Home“, koja je u četvrtfinalu eliminisala jednog od favorita turnira, ekipu „Kafe Triton“, posle boljeg izvođenja penala.

Na kraju, zaista fenomenalne borbe, sjajni mečevi, ali i velike nagrade za učesnike turnira.

Prelazni pehar pobedniku turnira, predao je gradonačelnik Zaječara, Boško Ničić, dok je nagradu u iznosu od 150 hiljada dinara uručio pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković.

Drugoplasiranom timu, pehar i nagradu u iznosu od 100 hiljada dinara, uručio je Milorad Vučković, predsednik Organizacionog odbora Kupa grada Zaječara, dok je pehar i nagradu u vrednosti od 50 hiljada dinara, trećeplasiranom timu, predao Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here