Zaječar ponovo najbolji na Krosu RTS-a!

0
1643

Zaječar je još jednom potvrdio da je grad sporta i najbolji domaćin i pravi promoter Krosa RTS-a, pošto je još jednom poneo titulu najboljeg u Kros seriji.

Zaječar je pobednik Krosa RTS-a sa 2171 učesnikom, ispred Šapca sa 2135, što je rezultat za svako poštovanje, jer je Šabac pored mnogo veće baze, više škola i dece, imao i prednost u činjenici da je tamo ujedno održano i Državno prvenstvo. Uprkos svemu, Zaječar je odneo pobedu i osmi put okitio se zvanjem najboljeg u Krosu RTS-a.

Čestitke su stigle i od gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, koji se zahvalio svima koji su uzeli učešće u organizaciji ove najmasovnije atletske manifestacije.

„Čestitke svima koji su učestvovali u organizaciji. Sportskom savezu grada Zaječara, osnovnim i srednjim školama, Predškolskoj ustanovi “Đulići”, “Oblutku”, nastavnicima, profesorima, mojim saradnicima… i naravno čitavoj ekipi Radio-televizije Srbije i legendi Stevanu Kovačeviću. Pohvale i za JP “Timok održavanje”, Crveni krst i njegove volontere, Medicinski centar Zaječar. Bravo“, poručio je Ničić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here