Zaječarci najbolji na „City games“ igrama!

0
1550

„City games“ karavan opravdao je očekivanja u Zaječaru. Gradski bazen na Kraljevici ugostio je šest ekipa, a pored Zaječara nadmetali su se i Kragujevac, Niš, Prokuplje, Sokobanja i Knjaževac, u organizaciji Sportskog saveza grada Zaječara i JKP „Timok održavanje“ pod pokroviteljstvom grada Zaječara.

Pravi spektakl na vodi viđen je u četvrtak 11. jula, a svaka ekipa dala je sve od sebe za pobedu i plasman u polufinale.

Na kraju lovorike su otišle Zaječarcima, koji su bili najspretniji u šest disciplina i zasluženo stigli do prvog mesta pred domaćom publikom.

Velika neizvesnost vladala je sve vreme trajanja ove zanimljive manifestacije, a svaki sekund i svaka greška skupo se plaćala u konačnom plasmanu. Publika je zdušno podržavala domaći tim, ali aplauzom nagrađivala i sve ostale za svaki dobar potez i nastup.

Ekipa Zaječara okitila se zlatnim odličjem, koje im je dodelio pomoćnik gradonačelnika Milan Stanković, II mesto zauzela je već godinama neporažena ekipa Kragujevca, dok je treće mesto i bronza pripala Nišu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here