Obeležena 6. godišnjica biltena „Glas sporta“

0
1412

Jedinstveni sportski bilten, „Glas sporta“, posle dve godine pauze, ponovo je aktuelan. Sportski savez grada Zaječara obeležio je 6. godišnjicu od izlaska prvog broja prigodnim koktelom u prostorijama Saveza, a istovremeno je predstavljen i prvi primerak biltena u 2019. godini.

Kada jedan časopis izađe u 153 broja u toku četiri godine, onda taj list ima neku svoju vrednost. Dve godine su možda i dug period, ali „Glas sporta“, jedinstveni sportski bilten na ovim prostorima, nije izgubio na svojoj aktuelnosti.

I na dalje će kroz saradnju sa Narodnom bibliotekom „Svetozar Marković“, Istorijskim arhivom Timočke Krajine i Narodnim muzejom svaki broj „Glasa sporta“ ostati sačuvan od zaborava, a sve kako bi i neka buduća pokolenja imala priliku da pročitaju šta se to dešavalo u sportskom Zaječaru.


Celokupan sport, kroz segmente školskog, rekreativnog i takmičarskog sporta, zajedno sa aktivnostima Sportskog saveza grada Zaječara, uspesi zaječarskih sportista, sve to naći će se na stranicama „Glasa sporta“, baš kao što je to bio slučaj u periodu od 2013. do 2017. godine.

Prisutne goste, pozdravio je Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara, dok se medijima obratio urednik „Glasa sporta“ Nikola Pavlović.

snimak tv Fira