Novogodišnji turnir ulazi u završnicu, vikend prepun utakmica u hali na Kraljevici

0
1728

Novogodišnji turnir u malom fudbalu „Zaječar 2018“ polako ulazi u završnicu.

Večeras su na programu poslednje četiri utakmice preliminarne faze u konkurenciji seniora, a sastaju se:

Novogodišnji turnir od ove godine ima drugačiji format takmičenja, pa će nakon završetka takmičenja po grupama, uslediti formiranje dve četvrtfinalne grupe od po četiri ekipe, u koje će se plasirati po dve najbolje ekipe iz sve četiri ekipe.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da će svaka ekipa u novu grupu preneti samo bodove osvojene iz duela sa ekipom koja takođe prođe u četvrtfinale, što znači da će moći da se prenese samo tri ili jedan ili nula bodova.

Utakmice četvrtfinala po grupama u konkurenciji seniora na programu su u subotu 22. i nedelju 23. decembra od 19 sati, nakon završetka mečeva mlađih kategorija.

Što se dakle mlađih petlića, petlića i pionira tiče, oni takmičenje nastavljaju u subotu 22. decembra kada će biti odigrane sledeće utakmice:

Završnica turnira za tri mlađe kategorije kreće u nedelju kada će takođe od 9 sati početi polufinala, zatim utakmice za treće mesto i na kraju finala.

Nakon toga, baš kao i u subotu seniori će od 19 sati voditi borbe za plasman u polufinale, dok će polufinala u kategorijama kadeta, veterana i seniora biti na programu dan kasnije, a finalne borbe u utorak 25. decembra u hali na Kraljevici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here