Dragiša Simonović ponovo na čelu Sportskog saveza grada Zaječara

0
1181

Dosadašnji predsednik Sportskog saveza grada Zaječara, Dragiša Simonović, dobio je poverenje članova za novi četvorogodišnji mandat.

Jednoglasno, glasovima svih 36 prisutnih delegata, na izbornoj Skupštini Sportskog saveza grada Zaječara, održanoj 20. novembra, profesor fizičkog vaspitanja Simonović dobio je priliku da zajedno sa svojim timom nastavi započeto u prethodnom periodu.

Pored izbora predsednika, članovi Skupštine izabrali su na predlog Simonovića i članove Upravnog i Nadzornog odbora, od kojih su neki tu funkciju obavljali i u prethodnom periodu.

Članovima Skupštine obratio se i pomoćnik gradonačelnika Zaječara za sport i omladinu Milan Stanković, koji je istakao da je grad zbog trenutne situacije sa budžetom morao da napravi selekciju koje će manifestacije finansirati i da je akcenat na onim aktivnostima koje će privući mlade da počnu sa bavljenjem sportom, ali i da će grad Zaječar i Sportski savez biti uvek na usluzi svim klubovima za svaku moguću vrstu podrške.

Na sednici su usvojeni i Izveštaj o reviziji završnog izveštaja o realizaciji programa za 2018. godinu, koji je radila nezavisna revizorska kuća Institut za javne finansije i računovodstvo iz Niša, zatim Izveštaj Nadzornog odbora za 2018. godinu, kao i Izveštaj o radu Sportskog saveza grada Zaječara za minulu kalendarsku godinu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here